Четверг, 6 августа
Shadow

Названі руйнують суглоби продукти — медики

Названі руйнують суглоби продукти - медики

Деякі продукти краще не їсти, щоб зберегти суглоби здоровими, заявляють медики.

Про це повідомляє Cursorinfo.

Лікар вважають, що небезпечними для суглобів є шпинат, щавель, солоні огірки та помідори.

Так, у маринованих огірках і помідорах міститься занадто багато фосфатів, а шпинат і щавель багаті оксалатами, які при з’єднанні з кальцієм кісток утворюють кристали солі в суглобових капсулах, а також призводять до утворення каменів у нирках.

Читайте также:   У Великобританії почали продавати пристрій проти депресії

Страждають від артрозу медики рекомендують вживати більше жирної риби — типу лосося, сьомги, макрелі, тунця і тріски, оскільки вона є кращим джерелом жирних кислот, що уповільнюють активність шкідливих цитокінів.

Названі руйнують суглоби продукти - медики