Вторник, 13 апреля
Shadow

Як знизити ризик раку простати на 20% за рахунок прийому їжі


Як знизити ризик раку простати на 20% за рахунок прийому їжі

Прийоми їжі відіграють важливу роль у профілактиці хвороб. Численні дослідження доводять, що завдяки харчуванню можна знизити ризик розвитку раку.

Зарубіжні вчені вивчили і проаналізували показники здоров’я людей, що здійснювали прийом їжі до 21:00 і не пізніше, зазначає Express.

Читайте також: Яка їжа вдвічі прискорює ріст ракових клітин

У дослідженні проаналізували понад 600 захворювань раку передміхурової залози і 1205 випадків злоякісної пухлини залозистої тканини молочної залози.

Читайте также:   Супрун дала важливі поради по боротьбі з облисінням

Експерти звернули увагу на показники випадково відібраних жінок і чоловіків. Учасники відповідали на запитання про харчуванні, хронотипе, звичкою сну. Це дало можливість виявити зв’язок між імовірністю розвитку раку і час прийому їжі.

У групі, де учасники їли до 21:00, зафіксували зменшення ризику виникнення злоякісної пухлини, що розвивається з клітин передміхурової залози.

Читайте также:   Вегетаріанці або м'ясоїди – у кого важче похмілля

via GIPHY

Харчування до зазначеного періоду часу дозволило на 20% знизити появу раку простати.

Аналогічні висновки зробили вчені і після спостереження за учасниками, питавшимися за 2 години до сну.

Висновок вчених: щоб знизити появу раку простати, вечеряти необхідно не пізніше 21:00.

Источник: 24.ua