Четверг, 9 июля
Shadow

Вчені розповіли про найнебезпечнішому вигляді м’яса

Вчені розповіли про найнебезпечнішому вигляді м'яса
Фахівці прийшли до висновку, що вживання в їжу свинини вкрай негативно впливає на людське здоров’я. І цьому є кілька причин, про які буде розказано в нашій статті.

Причини, по яких варто відмовитися від вживання свинячого м’яса:
— свинина володіє канцерогенними властивостями, що призводить до розвитку онкологічних захворювань органів травлення;
— у свинячому м’ясі міститься гістамін, здатний викликати алергічні реакції;
— свинина значно підвищує ризик виникнення різних проблем в серцево-судинною системою організму. Це ж, до речі, відноситься і до яловичині;
— вживання свинини провокує ризик виникнення трихінельозу, а також зараження організму іншими небезпечними для нього паразитами. Особливо цей ризик підвищується, якщо м’ясо не пройшло досить хорошу термічну обробку;
— шлунок людини, стверджують медики, не здатний перетравлювати свинячий жир. З-за цього, він провокує виникнення жирових відкладень в людському тілі і створює проблеми із зайвою вагою;
— існують дані, згідно з якими, в свинині міститься речовина, що викликає розвиток туберкульозу;
— вживання свинячого м’яса може стати причиною розвитку скрофулеза. Це дитяче захворювання, при якому залози запалюються і розпадаються. Читайте також: Стала відома користь лаврового листа. pharm-city.com.ua

Читайте также:   Відомий дієтолог назвала корисні і шкідливі крупи