Суббота, 4 декабря
Shadow

Щоб не захворіти раком: фахівці розповіли про правила харчування — рак кишечника, загроза, профілактика

Щоб не захворіти раком: фахівці розповіли про правила харчування - рак кишечника, загроза, профілактика
Австралійські фахівці стверджують, що 35% випадків розвитку раку кишечника пов’язані з нездоровим способом життя і неправильним харчуванням. Як повідомляє replyua.net дослідники підкреслили, що зміна раціону харчування суттєво знижує загрозу розвитку онкології. Вони провели експеримент, в ході якого встановили, що при включенні в щоденний раціон деяких продуктів, людина зможе різко знизити ризик розвитку раку кишечника.

Читайте также:   Лікарі назвали користь і шкоду пива

В першу чергу, необхідно знизити вживання червоного м’яса до 100 грамів на день. Замість м’яса введіть в раціон велика кількість продуктів, що містять клітковину. Клітковина з цільнозернових і зернових вважається самою ідеальною для вживання в їжу. У день організму дорослої людини необхідно до вживання 30 грамів клітковини.

Крім того, медики зазначили, що ризик розвитку раку кишечника допоможуть знизити кави, жирна риба і молочна продукція. Під час дослідження вчені виявили, що мінімум дві чашки кави в день різко знижують загрозу розвитку онкології.

Читайте также:   Суха шкіра рук взимку: лікар рекомендував не використовувати для зволоження емульсії

Источник: replyua.net