Суббота, 19 сентября
Shadow

Небезпечно не тільки м’ясо на грилі: Вчені зробили несподіване заяву про овочах — овочі на грилі, овочі на вугіллі, небезпека

Небезпечно не тільки м'ясо на грилі: Вчені зробили несподіване заяву про овочах - овочі на грилі, овочі на вугіллі, небезпека
Фахівці з Великобританії встановили, що овочі, приготовані на грилі, не менш небезпечні для здоров’я, ніж шашлик з м’яса. Як передає replyua.net вчені розповіли, що приготовані на грилі овочі дуже корисні для фігури і їх можна включати в різні дієти, однак вони несуть в собі небезпеку для здоров’я зубів.

У ході дослідження фахівці з’ясували, що під час приготування на грилі томатів, солодкого перцю, цибулі, кабачків і баклажанів, в цих овочах сильно підвищується рівень кислотності. Якщо постійно вживати овочі, запечені на вугіллі, вже зовсім скоро можна зіткнутися з карієсом та іншими ушкодженнями зубів.

Читайте также:   Серйозні зміни: вчені розповіли про нові симптоми коронавіруса

Вчені підкреслили, що після приготування овочів на грилі вони уважно вивчили рівень кислотності і з’ясували, що показники кислотності в запечених овочах були точно такими ж, як і у всіх солодких газованих напоях. За словами експертів, якщо ви хочете з’їсти овочі, краще загасити їх в каструлі або сковороді, овочі можна запікати в духовці або відварювати.

Читайте также:   Медики розповіли про корисні властивості квашеної капусти

Источник: replyua.net