Понедельник, 25 октября
Shadow

Хочете вітамінів — вибирайте правильно: Експерти розповіли про найкориснішою гарбузі — вибір гарбуза, смачна гарбуз, користь

Хочете вітамінів - вибирайте правильно: Експерти розповіли про найкориснішою гарбузі - вибір гарбуза, смачна гарбуз, користь
Співробітники Роскачества розповіли, як правильно вибирати саму солодку і корисну гарбуз. Як інформують pharm-city.com.ua в першу чергу, фахівці застерегли від покупки шматочків гарбуза. Справа в тому, що в магазинах часто розрізають велику гарбуз на кілька частин, щоб було легше її продати. Однак фахівці підкреслили, що вже нарізаний гарбуз може втратити свої поживні властивості, до того ж, покупцеві не дадуть гарантій, що гарбуз не потрапили мікроби.

Читайте также:   Краще відмовитися від цього: дієтолог розповіла про найбільш шкідливих продуктах на новорічному столі - новий рік, небезпечні продукти, дієтолог

При виборі цілого плоду потрібно звертати увагу на хвостик гарбуза. Він повинен бути трохи підсохлим. Кірка також повинна бути дуже щільною і визрілої. Що стосується розміру і кольору плоду, вони не мають великого значення. Єдине, на що потрібно звернути увагу, це на відсутність пошкоджень. Гарбуз зберігається дуже довго, але якщо її нарізати на невеликі шматочки, термін зберігання скорочується в кілька разів. Гарбуз з твердою кіркою ідеально підходить для приготування супу-пюре.

Читайте также:   В США була вперше схвалена нова вакцина проти Еболи - вірус Ебола, США, перша вакцина

Мускатний гарбуз вважається найсмачнішою, оскільки має дуже солодкий смак. Якщо ви купили гарбуз, яка опинилася на смак гіркого, це означає, що в ній дуже багато кукурбитацина. Така гарбуз є найбільш корисною, оскільки має антимікробну і антивоспалительным діями. Крім того, за допомогою насіння, що містяться в гіркого гарбуза, з організму виводять глистів.

Читайте также:   Злочинні ліки: Комаровський розповів про найбільш марних препаратах для серця - Євген Комаровський, медицина, препарати для серця

Читайте — як приготувати гарбуз з грибами.