Пятница, 27 мая
Shadow

Хочете вітамінів — вибирайте правильно: Експерти розповіли про найкориснішою гарбузі — вибір гарбуза, смачна гарбуз, користь

Хочете вітамінів - вибирайте правильно: Експерти розповіли про найкориснішою гарбузі - вибір гарбуза, смачна гарбуз, користь
Співробітники Роскачества розповіли, як правильно вибирати саму солодку і корисну гарбуз. Як інформують pharm-city.com.ua в першу чергу, фахівці застерегли від покупки шматочків гарбуза. Справа в тому, що в магазинах часто розрізають велику гарбуз на кілька частин, щоб було легше її продати. Однак фахівці підкреслили, що вже нарізаний гарбуз може втратити свої поживні властивості, до того ж, покупцеві не дадуть гарантій, що гарбуз не потрапили мікроби.

Читайте также:   Експерт порекомендував захистити дітей від споживання черешні у великих кількостях

При виборі цілого плоду потрібно звертати увагу на хвостик гарбуза. Він повинен бути трохи підсохлим. Кірка також повинна бути дуже щільною і визрілої. Що стосується розміру і кольору плоду, вони не мають великого значення. Єдине, на що потрібно звернути увагу, це на відсутність пошкоджень. Гарбуз зберігається дуже довго, але якщо її нарізати на невеликі шматочки, термін зберігання скорочується в кілька разів. Гарбуз з твердою кіркою ідеально підходить для приготування супу-пюре.

Читайте также:   Не всім рекомендується їсти гриби: дієтолог пояснення

Мускатний гарбуз вважається найсмачнішою, оскільки має дуже солодкий смак. Якщо ви купили гарбуз, яка опинилася на смак гіркого, це означає, що в ній дуже багато кукурбитацина. Така гарбуз є найбільш корисною, оскільки має антимікробну і антивоспалительным діями. Крім того, за допомогою насіння, що містяться в гіркого гарбуза, з організму виводять глистів.

Читайте также:   Знищать гарну посмішку: Названо продукти, шкодять здоров'ю зубів

Читайте — як приготувати гарбуз з грибами.