Воскресенье, 9 августа
Shadow

Експерти розповіли про корисні властивості перловки

base article image

Медики заявили, що каша з перловки позитивно впливає на організм людини і здатна захистити від багатьох хронічних захворювань. З цієї причини вживати її в їжу слід як потужно частіше.

Про це пишуть ЗМІ.

Перлову крупу роблять з ячменю. На нашому столі перлова каша – не частий гість, на відміну від гречки і абсолютно даремно. Ячмінь використовується також при випічці хліба, в приготуванні різних напоїв.

Читайте также:   Електронні сигарети і вейп пов'язують із загадковою хворобою

Експерти відзначають, що дане зерно надає позитивний вплив на організм, насичує безліччю вітамінів, мінералів і корисних волокон. Зокрема, в ячмені багато ніацину, придоксина і тіаміну – вітамінів, вкрай необхідних нашому організму.

Фахівці в ході дослідження встановили, що вживання перлової каші допомагає знизити ризик захворювання на діабет, серцево-судинними захворюваннями. Крім того, перловка в раціоні допомагає в боротьбі з надмірною вагою і багатьма хронічними недугами.

Читайте также:   Диетолог назвала семь продуктов для быстрого похудения

Між тим, раніше були названі каші для ефективного схуднення.

Експерти розповіли про корисні властивості перловки