Четверг, 28 января
Shadow

Дієтологи розповіли, як очистити м’ясо курки від гормонів та антибіотиків

Дієтологи розповіли, як очистити м'ясо курки від гормонів та антибіотиків

Напевно, кожна жінка замислювалася про те, чим напхана курка, з якою вона збирається приготувати бульйон. І ні для кого не секрет, що виробники хитрують, намагаючись швидше виростити курку — іноді її годують гормонами або антибіотиками.

Про це кажуть дієтологи, передають ЗМІ.

Розберемося, як мінімізувати шкоду від такого м’яса для людського організму.

Читайте также:   Медики назвали унікальні властивості кураги

Більшість фахівців не рекомендують використовувати перший бульйон, що залишився після варіння курки, тому що більша частина токсинів потрапляє з м’яса у воду. Тому радять дочекатися закипання води і замінити її на нову.

Якщо будете смажити курку, обов’язково позбавтеся від всіх внутрішніх органів і шкірки, бо в ній залишається також багато шкідливих речовин.

Читайте также:   Залишитеся без зубів: Експерти назвали найшкідливіші продукти - газована вода, ожиріння, зайва вага

При цьому можна не тільки курку очистити від шкідливого, але й одночасно її замаринувати. Для цього слід приготувати розчин з 3-4 столових ложок солі на літр води і двох ложок лимонного соку. Після того, як все це ретельно перемішається, покладіть птицю в розчин на 2-3 години.

Деякі, до речі, радять промивати курку мінералкою.

Читайте также:   Американка схудла на 400 кілограмів: як вона виглядає сьогодні (ФОТО)

Нагадаємо, вчені знайшли спосіб зцілення автоімунних захворювань.

Дієтологи розповіли, як очистити м'ясо курки від гормонів та антибіотиків