Воскресенье, 9 августа
Shadow

Дієтолог розповів, як часто, без шкоди для здоров’я, можна вживати фастфуд

Дієтолог розповів, як часто, без шкоди для здоров'я, можна вживати фастфуд

На думку дієтолога Ольги Григорян, що входять до групи ризикових продуктів кола, чіпси, гамбургери абсолютно не шкідливі здоров’ю. Вона розповіла, як їсти таку їжу.

Про це повідомляє МедикФорум.

Лікар-дієтолог Ольга Григорян повідомила про те, що єдиного еталона харчування для всіх людей немає – раціон повинен насамперед враховувати індивідуальні параметри здоров’я людини.

Читайте также:   Швидко відновиться: доктор назвала продукти для очищення організму

«Немає абсолютно шкідливих і абсолютно корисних продуктів», — зауважила експерт.

Дієтолог підкреслила, що організм повинен отримувати з їжею білок, вітаміни, мінерали, антиоксиданти. Крім того, враховується сезонність, і влітку потрібно скорочувати споживання жирних страв.

Якщо в цілому раціон людини відповідає основоположним здоровим критеріям, помірне присутність фастфуду в ньому не стане трагедією.

Читайте также:   «Аспірин знижує ризик атеротромбозу, але може спровокувати крововилив у мозок»: Медики попередили про небезпечний побічний ефект популярного ліки - аспірин, дослідження, профілактика

«Колу, чіпси, гамбургери, звичайно, ризикові продукти. Але якщо їх є дуже рідко, то вони не завдадуть шкоди здоров’ю», — розповіла фахівець.

Раніше лікарі назвали 10 способів схуднути без дієт.

Дієтолог розповів, як часто, без шкоди для здоров'я, можна вживати фастфуд