«Будьте дуже обережні»: дієтолог попередила про смертельну небезпеку дорогого м’яса — Марина Ваулина, шкода м’яса, упаковка

«Будьте дуже обережні»: дієтолог попередила про смертельну небезпеку дорогого м'яса - Марина Ваулина, шкода м'яса, упаковка
При виборі м’ясних продуктів слід звертати увагу на їх свіжість, а не на ціну і упаковку. Як передає pharm-city.com.ua з посиланням на «Вечірню Москву», дієтолог Марина Ваулина заявила, що так звані елітні сорти м’яса, які продаються у вакуумній упаковці, можуть бути дуже небезпечними для здоров’я.

За її словами, треба чітко розуміти, що продукт у вакуумній упаковці, навіть якщо це елітне мармурове м’ясо імпортного виробника, має безліч небажаних хімічних речовин, завдяки чому збільшується термін придатності. Якщо м’ясо було вироблено імпортним виробником, за тисячі кілометрів від магазина, де ви його купували, це означає, що такий продукт максимально небезпечний для вживання.

Читайте также:   Зазвичай тільки в старості: Вчені розповіли про середньому віці діагностики онкології - рак діагностика, середній вік, причина

Лікар не виключає, що таке м’ясо заморожували і розморожували кілька разів, і в кращому випадку воно не принесе ніякої користі для здоров’я. Також дієтолог розповіла, що організм людини найгірше засвоює м’ясо гусей і качок. В цьому м’ясі міститься тугоплавкий жир. Експерт радить готувати м’ясо разом з овочами на пару – так воно вийде максимально корисним і збереже цінні якості.

Читайте также:   На Канарських островах продовжують горіти заповідники: евакуювали 5 тисяч осіб (ФОТО)

Раніше вчені розповіли про необхідність вживати м’ясо і про наслідки вегетаріанства.